Via lliure

Escoltar

en directe a RAC1

Patrocinador
Via lliure

El blog del Via lliure Suscripció al feed RSS

Cinema

La parte de los ángeles i Holy Motors 17/11/2012

La parte de los ángeles és la nova proposta del britànic Ken Loach (director de pel·lícules com Tierra y Libertad, Mi nombre es Joe, El viento que agita la cebada o Buscando a Eric).

En aquest cas ens parla d’un jove que no ha parat de posar-se en embolics i que ara vol canviar d’estil de vida, fent serveis per a la comunitat. Una cinta divertida que va guanyar el Premi Especial del Jurat a l’edició passada del Festival de Canes.

 

ángeles

 

Holy Motors és la cinquena pel·lícula del director Leos Carax, que va debutar el 1982 (quan només tenia 23 anys) amb Boy Meets Girl. La seva cinta més coneguda és Les amants du Pont Neuf, del 1991, que protagonitzava Juliette Binoche.

Ara ens arriba amb aquesta proposta, esbojarrada i no apta per a tots els públics, però que molts defineixen com a fascinant i hipnòtica. De fet, va ser la gran triomfadora a l’edició passada del Festival de Sitges: es va endur els premis a millor pel·lícula, millor director i millor pel·lícula europea i també el premi de la crítica.

 

holy motors

  • Tags:
%s1 / %s2
No hi ha comentaris

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per a comentar.