Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

Les recomanacions dels Blogs Vivants: amb vistes

Ara que ja fa bon temps i tot sembla assoleiat, als Blogs Vivants ens hem dedicat a buscar restaurants ab bones vistes. L'Andreu i la Stefania del blog In & Out Barcelona ens n'han recomanat uns quants a la ciutat. Preneu nota i... a deixar-se portar!

Xiringuito Escribà

Primera línia de mar a la platja del Bogatell (vista mar, platja i passeig marítim). Mediterrani i fresc, estiu i hivern. Té xemeneia!

Vai Moana

A la platja de Llevant, és un punt de trobada pels afterwork de la ciutat, amb espais oberts i vistes obertes, sobretot de platja. El seu punt fort, sens dubte, són els còctels. I de dilluns a divendres té beach life (tumboning).

Barraca

Situat en plena Barceloneta, al Passeig Marítim amb Almirant Cervera, el Barraca és un local funcional i casual, on has d´anar si busques un arròs amb vistes exclusives al Mediterrani. El seu xef, Xavier Pellicer, fa arrossos que són autèntiques explosions de sabors.

La LolaRestaurant molt nou, a Les Arenas, amb panoràmiques a Plaça Espanya i a la muntanya de Montjuic.

Terraza MartinezDe la mà dels propietaris del Bar Cañete, ha sorgit Terraza Martinez, un spot amb vistes privilegiades sobre la ciutat. Aire retro, orientat al mar i al mig de Montjuic, amb panoràmica infinita de la ciutat i del mar.

El Xalet

Històric restaurante al costat de les piscines de salt olímpic, amb vistes molt similars a Terraza Martinez.

Caseta Migdia

A l´aire lliure, per anar-hi amb nens, gossos i amics, on tots junts poden córrer, cantar, cridar i desfogar-se. Enmig de la zona verda del bosc i parc de Montjuic, prop del Castell, amb vistes al port, la Zona Franca i el Delta del Llobregat.

Torre d’Alta Mar

En una de les torres del mític telefèric, hi ha aquest històric de la ciutat, tot i que per desgràcia no és a l´abast de totes les butxaques. Panoràmica de 360º a tot Barcelona.

Hotel Barceló Raval

Vista de 360º cap l´eclèctic i multicultural Raval. Una vista impressionant on el selfie és de rigor.

Vai Moana

Hotel boutique amb vistes a la Plaça Reial des de la seva terrassa i a la Plaça Reial i l´skyline del casc antic.

Vai Moana

És una llàstima, però aquest cicle de sopars a l´aire lliure es limita a l´estiu. Es tracta d´una original idea d´observar les estrelles de la mà d´astrònoms professionals alhora que sopes a la fresca.

Vai Moana

Històrics de la part alta de la ciutat on es pot menjar o simplement prendre alguna cosa, de dia o de nit amb vistes genials a Barcelona.