Tu diràs
Ara, de 22 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Les recomanacions dels Blogs Vivants: pintxos

Coincidint amb la final de la Copa del Rey que avui disputen el Barça i l'Athletic de Bilbao, us proposem anar de pintxos. Abans del partit, un cop acabat... o qualsevol altre moment en que us vingui de gust fer una sortida amb els amics! Aquestes són les recomanacions que ens ha fet la Xènia Izquierdo del blog Me Como Barcelona:

Txirimiri

Taverna típica vasca al barri del Born. El local és molt acollidor, els pintxos estan boníssims i tenen una oferta molt interessant: de dimarts a divendres de 12.30h a 15.30h, 5 pintxos i beguda per 5,5€. A més, televisen els partits de futbol.

Blai Tonight

Es tracta de dues tavernes (l'una al costat de l'altra) a El Poble Sec especialitzades en montaditos. Preparen pintxos de tot tipus (que estan boníssims) i la seva oferta és increíble: de dilluns a divendres de 18h a 1h i els dissabtes i els diumenges de 12.30h a 1h pots gaudir d'1 pintxo per 1€.

O'Nabo de Lugo

És un referent entre els restaurants de cuina marinera i gallega (restaurant-marisqueria) ubicat a l'Eixample. No és vasc però també tenen una bona oferta de pintxos (tot i que són molt bàsics): els dijous i els divendres de 20.30h a 23h, 1 pintxo o 1 tapa de marisc (senzilla) per 1€ i la beguda (vi, cervesa o refresc) també per 1€.

100 montaditos/Lizarrán

Són franquícies que tots coneixem i les podem trobar en diferents llocs de Barcelona.

100M

Estan especialitzats en montaditos, tenen uns preus molt econòmics i fan promocions. Per exemple: els dilluns, tots els montaditos costen 0,50€ i també tenen la promo '"Euromania" (dimecres i diumenges montaditos i entrants a 1€).

Lizarrán

Els pintxos tenen una pinta increïble i encara estan més bons. Promos: tots els dies de 12h a 14h, copa de vi o doble de cervesa + pintxo 2€ i els dimarts els pintxos costen 1€.

R uta de tapes :

"Tapantoni" : Acaba just aquest diumenge. 44 establiments de Sant Antoni ofereixen 1 tapa (en alguns casos pintxo/s) + beguda per 2,5€. (Entra en l'horari).

"De platets pel Poble Nou" : També acaba aquest diumenge. 18 bars ofereixen platets (en alguns casos pintxo) + cervesa per 2,90€. (Entra en l'horari).

Ruta de tapes per l'eix comercial Sants-Les Corts : 19 bars ofereixen tots els dijous i divendres de maig, juny i juliol 1 tapa (en alguns casos pintxo) + beguda per 2,50€.