La competència
Ara, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Les recomanacions dels Blogs Vivants: xinesos

La cuina xinesa va més enllà del rotllet de primavera, l´arròs tres delícies i el pollastre amb ametlles. Si voleu conèixer algunes alternatives interessants de restaurants xinesos, avui l´Anna i l´Albert de Very Tasty ens n´han fet un llistat:

Bar Nanit C/Balmes, 79

Cuina tradicional. A recomanar el Wok de Vadella (amb o sense picant). Boníssims els dumplings i els raviolis artesans que elaboren. Interior una mica senzill pro acollidor. Servei molt maco i atent.

Mr.China C/ Muntaner, 10

Molt econòmic. Local molt maco i ven decorat. Carta dividida entre tipus de plats i el grau de picant. El visita motla gent oriental. Tots els plats amb un toc diferent i atrevit. Pantalla on es veuen documentals que parlen de la gastronomia xinesa.

L 'Olla de Si Chuan C/Aragó, 224

A recomanar el Huo Guo o, com es diu aquí, olla calenta. Molt interessant la vitro directament a la taula.

Mosquito C/Carders, 45

Local de tapes xineses molt petit i sempre ple de gent (fusió de la China, vietnam) molta varietat de dumplings! El millor el de llagostins!

Chen Ji C/Ali bei, 65

Molt econòmic i sempre es fan cues. Plats molt generosos en quantitat. Local molt cutre pro amb molt bon ambient! Solen acudir molta gent xinesa.

Out of China Carrer Muntaner 100

La cuina es tradicional. El Dim sum es el seu punt fort i oferten una gran varietat entre vapor, planxa i fegit! El local que et trasllada al Shangai dels anys 40.

Kuai Momos C/Martinez de la Rosa, 71

Carta molt variada entre dumplings, carn, peix, fideus, amanides, etc. Plats molt cuidats i ven presentats. Local acollidor i petit (capacitat 65 persones)

L 'Os Panda C/Verdi, 56

La cuina xinesa que coneixem aquí, però amb un toc molt més tradicional. Per a qui li segueixi agradant més aquesta cuina més europea.