La competència
Ara, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Perfumeries amb encant: Les Topettes, The Perfumery i Regia

Les Topettes (Joaquim Costa, 33. Barcelona).

És una perfumeria i saboneria nich. Què vol dir nich? Nich és el nom amb el què es coneix en el món de la perfumeria a aquell tipus de productes que s'han fabricat fugin dels clàssics conceptes comercials: no es publiciten enlloc, es fabriquen en poca quantitat i ofereixen un alt grau de qualitat. L'equació seria: Artesania + tradició + erudició a un preu justificat. La perfumeria com a art.

Aquest és el tipus de perfums que trobareu a Les topettes, una bonica botiga que porta poc més d'un any en funcionament i que a part d'oferir un molt bon servei al client (els seus propietaris, L'Oriol i la Lucia, són dos grans apassionats d'aquest món) on hi trobareu, a més a més de perfums, sabons, espelmes i dentifricis.

-

The Perfumery (Sant Sever, 1. Barcelona)

The Perfumery és una botiga que es va innaugurar el 1999 a St. Gervasi i que des de fa uns anys s'ha traslladat al casc anti, al lloc on s'ubica actualment.

Igual que Les Topettes , és una perfumeria niche, és a dir, podrem trobar-hi perfums de marques poc conegudes però de quailitat. Com ara quines? Marques relacionades amb la reialesa!

-

Regia (Pg de Gràcia, 39. Barcelona)

La perfumeria Regia pot donar lloc a confusions perquè de perfumeries Regia n'hi ha 10: 8 a Barcelona, 1 a Sant Cugat i 1 a Girona. Però encara que pugui semblar una franquícia és un negoci familiar.

La primera es va inaugurar el 1928 (al carrer Casp de Barcelona) i la que comentarem a continuació és de l'any 1958. I tot i que no és la més antiga de totes amaga un racó imprescindible si ens interessa mínimament saber alguna cosa de la història de les olors: el museu del perfum.