RAC1 migdia
Ara, de 14 a 14:30 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora
En Directe
I després, de 14:30 a 15 h
RAC1ncentrat podcasts
amb Noemí Polls

Últim crit: Amphiro A1 i Museu de Cera HORROR EXPERIENCE

Amphiro A1

55€ (a través d’amphiro.com)

És un aparell que es connecta a la mànega del telèfon de la dutxa i va mesurant diversos valors de la teva dutxa:

- Els litres que consumeixes

- La temperatura de l’aigua

- Els kilovats per hora consumits

- L’eficiència energètica (A-G)

En acabar la dutxa, la pantalla et dona un codi que has d’introduir a la web d’amphiro, al teu espai personal (ho pots fer des del mòbil, mateix).

I a la web t’ensenya la mitjana del teu consum de les teves dutxes i pots anar veure com de sostenible és la teva higiene.

Pensat per la gent que té un mínim de consciència ecològica.

.

Museu de Cera Horror Experience

Fa cosa d’un mes, el Museu de Cera de Barcelona va iniciar una activitat per veure el museu d’una altra manera. Una visita guiada pel museu com si estiguessim passant pel passatge del terror del Tibidabo (de fet ho fa la mateixa empresa).

És un recorregut de 30 minuts. Costa 18 euros o 15 a preu reduït, es fa els dissabtes a partir de les 20h i hi ha passis cada 10 minuts.

I comencen amb una introducció d’aquestes que fan una mica de por:

Tot comença com una visita guiada normal, però això dura 5 minuts. Les coses es torcen de seguida i apareix un enigma. A l’edifici hi ha un talismà antic que els visitants hauran de trobar. I durant la visita ens anem trobant amb personatges que ens van explicant coses.

Evidentment no falten ensurts i sobresalts durant tota la visita...

I fins i tot hi ha algun moment en què un dels personatges no t’explica una cosa… sinò que te la canta. i em vaig quedar al·lucinat de com cantava el noi:

És molt divertit. Recomanat sobretot per aquells grupets que hagin quedat per sopar per la rambla de Barcelona, pel centre o pel port, abans d’anar-hi, passeu pel museu de cera un dissabte i en sortireu contents.