El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Últim crit: Restaurant Enigmatium

ENIGMATIUM

El restaurant més enigmàtic de Barcelona, que ja per començar no et diuen on és.

L’has de trobar.

És una nova tendència en el terreny de la restauració, l’espectacle i el joc, que ha arribat fa poc a Barcelona i que comença per fer-ne la reserva a través de la web enigmatium.com.

Millor si aneu en grup, perquè el concepte de restaurant és el de sopar espectacle. Però abans d’arribar al restaurant has de superar un joc de pistes, una cursa d’orientació que comença a la Plaça de Catalunya i has d’anar seguint les indicacions per arribar a trobar el lloc. Un cop l’has trobat et fan unes fotos de record i entres al restaurant (o local en qüestió) (o carpa) (o saló) (no sempre és al mateix lloc). Has de superar un altre enigma per trobar la teva taula i seure.

Estan prohibits els mòbils i els rellotges!

Aleshores demanes el menjar que és un menú amb un parell de primers i un parell de segons per escollir. Oju, que a més, el menjar és bo! Almenys jo no vaig sopar gens malament.

Durant el sopar van fent jocs, van fent espectacle, rius una estona, el públic participa... i tot això amb un petit fil argumental que explica que són tres germans que regenten el restaurant, però l’amo és un. I als altres dos això no els fa cap gràcia.

VALORACIONS

Tot plegat dura unes 4 o 5 hores, o sigui que els diners dels menú estan ben invertits. Costa al voltant dels 45 euros per persona.

Jo la veritat és que no puc ser gaire objectiu perquè jo he fet espectacles d’aquest tipus i hi va haver alguna cosa que ja coneixia. Però segur que un espectador que no s’hi hagi dedicat n’estarà encantat durant tot el sopar. Però sí he de dir que hi va haver unes quantes coses que sí em van sorprendre, i que van fer que sortís d’allà cantant les meravelles de l’espectacle.

Val la pena provar-ho.

www.enigmatium.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kEwCsuIzMIU[/youtube]