Via lliure
Ara, de 7 a 13 h
Via lliure
amb Xavi Bundó
En Directe
I després, de 13 a 16 h
El Barça Femení a RAC1
Barça vs. Chelsea

Vins per Sant Jordi: 'La rosa', 'Viognier' i 'Rosé vintage'

La rosa és el vi de Raventós i Blanc que podria encaixar per la diada de Sant Jordi.

D.O. Penedès. 9,30 euros.

El seu color cirera és atractiu, viu i ple de vida. En el nas, la maduixa i el gerd s’abracen amb les notes cítriques per donar un aroma golós i fresc. En boca, demostra la seva mediterraneïtat amb una ferma estructura coberta del sabor de la fruita vermella. El toc floral de la rosa aporta la frescor d’aquest aroma tan familiar i embriagador.

Les aromes varietals del vi ens poden fer recordar els perfums de flors. Segurament un florista acostumat a identificar moltes més flors que nosaltres serà un bon degustador dels vins amb el protagonisme de les aromes varietals.

Marquès d'Alella Viognier

D.O. Alella, 12 euros.

De color molt pàl·lid amb reflexos verdosos característics de la seva joventut és un vi viu, fresc i brillant. Les intenses aromes a préssec, fruita blanca i cítrics, en boca parlen el llenguatge de la subtilitat i de la delicadesa.

Una novetat al mercat que porta el segell d’una de les bodegues més emblemàtiques. La bodega que elabora també cava, estima el poble de Tiana, on cada any s’organitza la passarel·la dels seus vins, abrigats per la gastronomia de la zona.

Louis Roederer Rosé Vintage

A.O.C. Champagne, 64 euros.

Un producte exclusiu, delicat i amb el glamour de les fresques bombolles amb només 12 grams per litre de sucre residual.